آموزش آشپزی آموزش آشپزی و نحوه تهیه انواع غذاها و دسر ها tag:http://bapic.ir 2019-05-18T00:51:23+01:00 mihanblog.com چرا استفاده از عمده روش کفش برای فروشندگان کفش امری حیاتی است 2019-05-13T14:34:12+01:00 2019-05-13T14:34:12+01:00 tag:http://bapic.ir/post/41 محمد محمدی به نام خدا   فروش عمده کفش یکی از نیازهای امروز بازار کفش ایران است چرا که دیگر مردم به دنبال خرید کالای بی کیفیت خارجی نیستند انواع کفش کالج و یا کتانی اسپرت که از کشورهای دیگر وارد کشور ما می شوند یا بی کیفیت هستند مثل کفش های چینی یا آنقدر گران می افتند که مشتری توان مالی خرید چنین کالاهایی را ندارد پس بهتر است که مراکز فروش کفش عمده یا تولیدی کفش با تنوع محصولی بالا وجود داشته باشند که بتوانند پیوندی میان چند تولید کننده و چند فروشنده کفش را به وجود آورده

به نام خدا

 


 تولیدی کفش

 فروش عمده کفش یکی از نیازهای امروز بازار کفش ایران است چرا که دیگر مردم به دنبال خرید کالای بی کیفیت خارجی نیستند انواع کفش کالج و یا کتانی اسپرت که از کشورهای دیگر وارد کشور ما می شوند یا بی کیفیت هستند مثل کفش های چینی یا آنقدر گران می افتند که مشتری توان مالی خرید چنین کالاهایی را ندارد پس بهتر است که مراکز فروش کفش عمده یا تولیدی کفش با تنوع محصولی بالا وجود داشته باشند که بتوانند پیوندی میان چند تولید کننده و چند فروشنده کفش را به وجود آورده و از میزان طرف حساب هر دو طرف کاسته شود همچنین حضور عمده فروش کفش باعث می شود که میزان درآمد تولیدی های کفش از حالت صفر و یکی خارج شده و به صورت یک مقدار میانگین دائمی و پیوسته برسد

فروش و پخش عمده کفش معمولا از طریق اینترنت انجام می شود که نیازمند داشتن برنامه کاری منظم و مشخص است همچنین بعضی از تولیدی ها بعد با تأسیس سایت یا وبلاگ و با قرار دادن تصاویرکفش های خود در کانال تلگرام یا پیام رسان های رایج اقدام به فروش مواردی می‌کنندو در ابتدای کار ممکن است که کمی پیشرفت در حوزه بازاریابی کسب کنند ولی اکثرابه علت نداشتن دانش کافی در حوزه فناوری اطلاعات و به روز شدن استانداردهای این حوزه مجبورند که هزینه سنگینی را بابت یک سایت ساده پرداخت کند البته کسانی هموجود دارند که مبادرت به یادگیری این علم نموده و قادر خواهند بود خود را با شرایط جدید وفق دهند

 و حال در شهرهای مختلف ایران مانند تهران تبریزمشهد اصفهان و شیراز و برخی از شهرهای دیگر می توان توده ای از چند تولیدی انواع کفش ها یافت ولی آنها نیازمند بازار یکنواخت همیشگی هستند که با رعایت و حمایت ازعمده فروشان و بازاریابان این حوزه می توانند به این مورد دست یابند

 مجموعه کفش ازادگان نیز با حمایت از چندین تولید کننده داخلی سعی بر این دارد که از نیاز کشور به واردات کفش کاسته و با حمایت از کالای ایرانی موجب رشد بیشتر صنعت کفش کشور شود .

فروش و پخش عمده کفش اسپرت و کفش کالج

کفش اسپرت و کفش کالج میان نوجوانان و جوانان محبوبیت بالایی دارند و به علت تحرک زیاد این افراد انتخاب کتانی اسپرت یا ورزشی دور از انتظار نیست لذا اکثر فروشگاه ها همیشه تمایل به خرید محصولات ای را از عمده فروشان و مراکز پخش را دارد ولی این محصولات زود از رده خارج می‌شود و باید طرح ها و الگوهای جدیدی جای آنها را بگیرد برعکس کفش چرم و کفش کلاسیک که ممکن است سال ها از چند الگوی همیشگی استفاده شود و همیشه مشتریان پر وپا قرص خود را داشته باشد

همچنین چون مخاطب این محصولات جوانان هستند قیمت پخش عمده نیز باید به گونه‌ای باشد که بعد از حساب سود فروشندگان جوانان توان مالی خرید این محصول را داشته باشند لذا برای کاهش هزینه ها و ارزان شدن کالا باید تیراژ محصول زیاد باشد این یک اصل درصنعت است که با افزایش تیراژ قیمت تمام شده کاهش می یابد

به همین دلیل تولید یهای کفش اسپرت یا کالج بهتر است که از تنوع محصولات خود کاسته و در عوض چند محصول را با تیراژ بالا قیمت تمام شده پایین و همچنین کیفیت بالا را تولید نمایند

اخیرا بعضی ازتولیدکنندگان با هوش با یافتن چنین راه‌حلی اقدام به تولید کفش با تنوع پایین و کیفیت بالا نموده اند که حتی توان مالی تبلیغات تلویزیونی را نیز به دست آورده اند درعوض تولیدی هایی هم هستند که خود مبادرت به ساخت چند کتونی کفش نموده و برای خودشان مجموعه ای از محصولات با تنوع زیاد به کیفیت پایین را فراهم نموده اند

شهر تهران و برخی ازشهرهای اطراف آن مانند اسلامشهر و رباط کریم بعلت حضور تعداد زیادی تولید کننده کفش به یکی از قطب های بزرگ این صنعت تبدیل شده است و حتی شهرهای اطراف آن ماننداسلامشهر خود از بسیاری از شهرهای سنتی تولیدی کفش مانند تبریز در حال پیشی گرفتن است و شاهد آن هستیم که هر ساله از شهرهای مختلف کشور تولید کنندگان کفش به این شهرها نقل مکان می‌کنند تا از بازار گرم این شهر استفاده ببرند

 

برچسب ها : تولیدی کفش – تولیدی کفش ارزان – تولیدی کفش تهران – تولیدی کفش زنانه

]]>
طراحی لوگو 2019-02-23T10:37:56+01:00 2019-02-23T10:37:56+01:00 tag:http://bapic.ir/post/40 محمد محمدی طراحی لوگو یکی از اجزای مهم بصری در طراحی برند استما لوگوها را به پنج دسته تقسیم می کنیم،1- نماد (و یا پیکتوگرام، آیکون، نشانه)pictogram , iconاین نوع لوگو، در واقع یک شکل می باشد که به نام، موضوع فعالیت و یا مفاهیم مرتبط دیگری اشاره می کند. این سبک بهترین سبک لوگو از نظر ما می باشد زیرا یک شکل ساده براحتی در ذهن ثبت خواهد شد و فارغ از اینکه بیننده از چه کشور و با چه زبانی به آن نگاه می کند، بخوبی با او ارتباط برقرار می کند. 2- نوشتاری (وُردمارک، لوگوتایپ، فونت سفارشی)wordmar طراحی لوگو یکی از اجزای مهم بصری در طراحی برند است

ما لوگوها را به پنج دسته تقسیم می کنیم،
1- نماد (و یا پیکتوگرام، آیکون، نشانه)
pictogram , icon
این نوع لوگو، در واقع یک شکل می باشد که به نام، موضوع فعالیت و یا مفاهیم مرتبط دیگری اشاره می کند. این سبک بهترین سبک لوگو از نظر ما می باشد زیرا یک شکل ساده براحتی در ذهن ثبت خواهد شد و فارغ از اینکه بیننده از چه کشور و با چه زبانی به آن نگاه می کند، بخوبی با او ارتباط برقرار می کند. 

2- نوشتاری (وُردمارک، لوگوتایپ، فونت سفارشی)
wordmark , logotype

لوگوی نوشتاری معمولا به این صورت هست که نام برند با استفاده از یک فونت مناسب و یا سفارشی، طراحی شده و بعنوان لوگو مورد استفاده قرار می گیرد. لوگوی نوشتاری می تواند به این شکل باشد که نام برند با یک فونت آماده یا سفارشی نوشته شود و با یک تغئیر کوچک و خلاقانه مفهومی را نیز برساند و یا به نوعی خاص زیبا و یونیک شود. 
3- حرفنماد (لترمارک، مونوگرام)
monogram , lettermark
حرفنماد نوعی از لوگو می باشد که در آن با استفاده از حرف یا حروف اول نام برند یک طرح ساخته می شود و نماد بنوعی حرف یا حروف اول نام برند خواهد بود. این سبک معمولا زمانی استفاده می شود که نام برند طولانی و یا خواندنش سخت است.

4- لوگوی ترکیبی
combination logo

خیلی از برندها هستند که علاوه بر نماد، لوگوتایپ یا حرفنماد هم دارند و هرجا که لازم دانستند از هر کدام از آنها استفاده می کنند. حتی ممکن است دو یا چند سبک قبلی به شکلی خاص در کنار هم قرار بگیرند و با هم ترکیب شوند و همیشه به یک شکل استفاده شوند.

5- لوگوی کلاسیک یا دَرهم (سبک قدیمی)

قبل از هرچیز باید بگوئیم که این نوع لوگو به دلیل در تناقض بودن با مهمترین اصل از اصول طراحی لوگو یعنی “سادگی” توصیه نمی شود. لوگو های کلاسیک معمولا شلوغ و پرجزئیات هستند و نوشته و نام برند با حالات مختلف با نماد و اشکال دیگر ترکیب می شود.


اگر به دنبال یک طراح لوگو هستید همین الان شروع کنید یک مسابقه طراحی لوگو ایجاد کنید و از طراحان بخواهید برای شما یک لوگو طراحی کنند
]]>
خرید دستگاه جی سی GC | خرید دستگاه جی سی مس GC/MS| مرکز تخصصی فروش و خدمات پس از فروش یولب 2019-01-28T12:42:25+01:00 2019-01-28T12:42:25+01:00 tag:http://bapic.ir/post/39 محمد محمدی سیستم کروماتوگرافی گازی یا همان دستگا GC جز دستگاه‌های کروماتوگرافی می‌باشد که از این دستگاه برای بررسی و شناسائی اجزای یک ترکیب در حالت گازی استفاده می‌شود. دستگاه GC به عنوان یک دستگاه کروماتوگرافی این توانایی را دارد که به طور دقیق اجزای تشکیل دهنده در یک مخلوط گازی را آنالیز کند. جهت آنالیز ماده با دستگاه GC یک فاز ساکن وجود دارد که اجزای مخلوط در حالت گازی از روی آن عبور می‌کند و بر طبق مقدار تمایل اجزای فاز متحرک نسبت به فاز ساکن و سرعت عبور از روی آن اجزای مختلف مخلوط سیستم کروماتوگرافی گازی یا همان دستگا GC جز دستگاه‌های کروماتوگرافی می‌باشد که از این دستگاه برای بررسی و شناسائی اجزای یک ترکیب در حالت گازی استفاده می‌شود. دستگاه GC به عنوان یک دستگاه کروماتوگرافی این توانایی را دارد که به طور دقیق اجزای تشکیل دهنده در یک مخلوط گازی را آنالیز کند. جهت آنالیز ماده با دستگاه GC یک فاز ساکن وجود دارد که اجزای مخلوط در حالت گازی از روی آن عبور می‌کند و بر طبق مقدار تمایل اجزای فاز متحرک نسبت به فاز ساکن و سرعت عبور از روی آن اجزای مختلف مخلوط گازی با دقت بالایی شناسایی شده و همچنین اندازه گیری می‌شود. جهت آموزش و یا خرید دستگاه GC با کارشناسان یولبدر تماس باشید.

جهت 
خرید دستگاه جی سی دست دو ، ریفربیشد کمپانی اجیلنت Agilent، شیمادزوShimadzu با مرکز تخصصی فروش و خدمات پس از فروش یولب در تماس باشید.:

· دستگاه جی سی اجیلنت سری ۷۸۲۰A GC

· دستگاه کروماتوگراف گازی اجیلنت سری ۷۸۹۰B GC

· دستگاه gc اجیلنت مدل Intuvo 9000 GC

· دستگاه کروماتوگرافی گازی Agilent 6890 plus

· دستگاه جی سی شیمادزو مدل GC-2010 Plus

از تجهیزات آنالیتیکال آزمایشگاهی بسیار پرکاربرد در آنالیز و شناسایی مواد مختلف با دقت و حساسیت بالا دستگاه گاز کروماتوگراف – طیف سنج جرمی یا دستگاه جی سی مس GC-MS می باشد. دستگاه جی سی مس مخفف Gas Chromatography − Mass Spectrometer می باشد و جزو اسپکترومتر جرمی قرار میگیرد. برای استفاده از دستگاه جی سی مس به هدف آنالیز جرمی مواد در آزمایشگاه، ابتدا مواد را به صورت گازی در آورده و سپس به شناسایی و بررسی دقیق آنها می پردازد.

خرید دستگاه جی سی مس:

دستگاه جی سی مس GC-MS شیمادزو سری TQ-8050

دستگاه جی سی مس GC-MS شیمادزو سری GCMS-TQ8040 NX

دستگاه جی سی مس GC-MS سری 7250 GC/Q-TOF اجیلنت

دستگاه جی سی مس GC-MS سری 7010B Triple Quadrupole اجیلنت

دستگاه جی سی مس GC-MS سری 7000D Triple Quadrupole اجیلنت

دستگاه جی سی مس GC-MS سری 5977B GC/MSD اجیلنت


آدرس : دانشگاه صنعتی اصفهان – شهرک علمی تحقیقاتی
]]>
آگهی رایگان پارسو 2019-01-04T16:23:14+01:00 2019-01-04T16:23:14+01:00 tag:http://bapic.ir/post/38 محمد محمدی پارسو بستری را فراهم می کند تا کاربران بتوانند محصولات و خدمات خود را معرفی نماینددر صنعت نیازها و خدمات متنوعی ارائه میشود در سایت پارسو می توانید اقدام به درج آگهی صنعتی کنید و یا از آگهی های صنعتی درج شده بهره ببریداگر نیاز به معرفی محصول دارید درج آگهی رایگان را به شما پیشنهاد میکنیماگر کارفرما هستید میتوانید آگهی استخدام درج کنید در صورتی که به دنبال شغل هستید آخرین آگهی های استخدامی جدید را مشاهده نمایید.درج آگهی رایگان در سایت های معتبر امکانی است س

پارسو بستری را فراهم می کند تا کاربران بتوانند محصولات و خدمات خود را معرفی نمایند


در صنعت نیازها و خدمات متنوعی ارائه میشود در سایت پارسو می توانید اقدام به درج آگهی صنعتی کنید و یا از آگهی های صنعتی درج شده بهره ببرید

اگر نیاز به معرفی محصول دارید درج آگهی رایگان را به شما پیشنهاد میکنیم

اگر کارفرما هستید میتوانید آگهی استخدام درج کنید 

در صورتی که به دنبال شغل هستید آخرین آگهی های استخدامی جدید را مشاهده نمایید.

درج آگهی رایگان در سایت های معتبر امکانی است ساده با مزیت هایی فروان

در پارسو میتوانید تبلیغات رایگان انجام دهید تا فروشتان افزایش یابد

جایی برای یافتن شغل مناسب و پیداکردن بازار کار

ما همواره در جهت ارتقای سایت فعالیت میکنیم و منتظر نظرات و انتقادات شما هستیم
]]>
نشانه های بیماری سرطان کیسه صفرا 2018-12-25T16:19:20+01:00 2018-12-25T16:19:20+01:00 tag:http://bapic.ir/post/37 محمد محمدی نشانه های بیماری سرطان کیسه صفراکیسه صفرا یک عضو کوچک گلابی شکل است که دقیقا در زیر کبد و در بالای شکم قرار دارد سرطان کیسه صفرا چیست؟سرطان کیسه صفرا یک بیماری است که در آن یاخته های بدخیم در بافت های کیسه صفرا دیده می شود. شکل کمیابی از این سرطان، سرطان مقدماتی صفرا است که در لایه میانی کیسه صفرا آغاز می شود و از طریق لایه های خارجی رشد می کند.مجله پزشکی :کیسه صفرا یک عضو کوچک گلابی شکل است که دقیقا در زیر کبد و در بالای شکم قرار دارد. صفرا مایعی است که توسط کبد ساخته می شود و به نشانه های بیماری سرطان کیسه صفرا

علائم سرطان کیسه صفرا, درمان سرطان کیسه صفرا

کیسه صفرا یک عضو کوچک گلابی شکل است که دقیقا در زیر کبد و در بالای شکم قرار دارد

 سرطان کیسه صفرا چیست؟

سرطان کیسه صفرا یک بیماری است که در آن یاخته های بدخیم در بافت های کیسه صفرا دیده می شود. شکل کمیابی از این سرطان، سرطان مقدماتی صفرا است که در لایه میانی کیسه صفرا آغاز می شود و از طریق لایه های خارجی رشد می کند.

مجله پزشکی :کیسه صفرا یک عضو کوچک گلابی شکل است که دقیقا در زیر کبد و در بالای شکم قرار دارد. صفرا مایعی است که توسط کبد ساخته می شود و به هضم چربی غذاها کمک می کند. صفرا از طریق مجرای مشترک صفرا (مجرایی که کیسه صفرا را به کبد و بخش نخست از روده کوچک وصل می کند) از صفرا آزاد می شود. سرطان کیسه صفرا در بین زنان، دو برابر مردان شایع است.

نشانه ها

علایم و نشانه های سرطان کیسه صفرا می تواند شامل موارد زیر باشد:

•   درد شکمی، به ویژه در قسمت بالا و راست شکم

•   نفخ شکم

•   احساس خارش

•   تب

•   کاهش اشتها

•   کاهش وزن ناخواسته

•   تهوع

•   زرد شدن پوست و سفیدی چشم ها (یرقان یا زردی)

عوامل ابتلاء به سرطان کیسه صفرا

برخی از شرایط و بیماری های مرتبط که ممکن است احتمال ابتلاء به سرطان کیسه صفرا را افزایش دهند، اینها هستند:

سنگ کیسه صفرا: صفرای مایع ممکنست در شرایط خاص، سخت شود و به یک ماده سنگی شکل تبدیل شود. چندین سنگ کوچک و یا یک سنگ بزرگ می توانند مسیر جریان صفرا را ببندند.

سنگ کیسه صفرا معمولا در زنان میان سال دیده می شود. اما به جز کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند، افراد کمی وجود دارند که دچار سرطان کیسه صفرا می شوند.

کیست های Choledochal: کیست های پر از صفرا ممکنست در مجرای صفرا بوجود بیایند. گاهی جداره کیست ها ممکنست یاخته های پیش سرطانی ایجاد کند که سبب افزایش احتمال ابتلاء به سرطان کیسه صفرا می شود.

کیسه صفرای Porcelain: شرایطی می باشد که رسوبات کلسیمی، دیواره کیسه صفرا را می پوشاند. ممکن است که ارتباطی بین تورم مزمن و آهکی شدن کیسه صفرا وجود داشته باشد.

پولیپ های کیسه صفرا: رشد موارد غیرطبیعی بر روی کیسه صفرا، ممکنست ناشی از انباشته شدن بافت های غشاء مخاطی باشد. انواع گوناگونی از پولیپ های کیسه صفرا وجود دارد که شامل پولیپ های کلسترول می شود.

پولیپ های کوچک (کوچک تر از یک سانتیمتر) معمولا خوش خیم هستند اما ممکنست پولیپ های بزرگ تری نیز بوجود بیایند.

موارد غیر طبیعی مجرای صفرا: شرایط دیگری نیز ممکن است سبب شوند که کیسه صفرا احتمال دچار شدن به سرطان را داشته باشد.

قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی: برخی بررسی ها نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمایی به ویژه در صنایع لاستیک و بافندگی، ممکن است سبب افزایش احتمال ابتلاء به سرطان کیسه صفرا شود.

سن، جنسیت و دیگر عوامل ابتلاء به سرطان کیسه صفرا

مجله سلامت :احتمال ابتلاء به سرطان کیسه صفرا با بالا رفتن سن افزایش می یابد. بیشتر موارد تشخیص این سرطان در بین کسانی است که بیش از ۶۵ سال سن دارند. زنان دو برابر مردان احتمال دارد که دچار این سرطان شوند.

چاقی نیز به عنوان عاملی برای ابتلاء به سرطان کیسه صفرا می باشد، عاملی که ممکن است در ارتباط با تورم کیسه صفرا باشد.

توجه: هر عاملی که سبب افزایش احتمال ابتلاء به بیماری باشد، عامل احتمال ابتلاء نامیده می شود. داشتن یکی از این عوامل، به معنی این نیست که دچار سرطان خواهید شد و نداشتن این عوامل نیز به معنی این نیست که دچار سرطان نخواهید شد.

اگر فکر می کنید که یک یا چند عامل از این عوامل را دارید، موضوع را با پزشک خودتان درمیان بگذارید.

علائم سرطان کیسه صفرا, درمان سرطان کیسه صفرا

روشهای تشخیص سرطان کیسه صفرا

انواع سرطان کیسه صفرا

بیشتر سرطان های کیسه صفرا از نوع adenocarcinomas می باشند و لایه های پوشاننده سیستم گوارشی را پدید می آورند. براساس ظاهر تومور در زیر میکروسکوپ،

برخی از انواع فرعی این نوع سرطان عبارتند از: سرطان دارای برآمدگی، گره دار و لوله ای شکل.

انواعی سرطان کیسه صفرا اینها هستند : سرطان یاخته های فلسی، سرطان یاخته های “حلقه انگشتری” و سرطان adenocarcinomas.

آزمایش های تشخیصی

آزمایش ها و روش هایی که برای تشخیص سرطان کیسه صفرا به کار برده می شوند شامل موارد زیر هستند:

• آزمایشات خون. آزمایشات خون برای بررسی عملکرد کبدی می تواند به پزشک شما در تشخیص علت علایم و نشانه های شما کمک کند.

• روش های تصویربرداری از کیسه صفرا. این روش های تصویربردای شامل سونوگرافی، سی تی اسکن و MRI هستند.

تعیین شدت و مرحله سرطان کیسه صفرا

زمانی که پزشک سرطان کیسه صفرا را در بیمار تشخیص می دهد، مرحله بعد تعیین شدت و مرحله سرطان خواهد بود. شدت و مرحله سرطان می تواند در تعیین پیش آگهی بیماری و گزینه های درمانی برای بیمار مفید باشد.

علائم سرطان کیسه صفرا, درمان سرطان کیسه صفرا

سنگ کیسه صفرا معمولا در زنان میان سال دیده می شود

آزمایش ها و روش هایی که برای تعیین مراحل سرطان کیسه صفرا به کار برده می شوند شامل موارد زیر هستند:

• جراحی اکتشافی. پزشک ممکن است برای بررسی شکم بیمار انجام جراحی را پیشنهاد کند تا با مشاهده نشانه ها میزان گسترش سرطان کیسه صفرا را مشخص کند.

در نوعی روش جراحی که لاپاراسکوپی نامیده می شود، جراح یک برش کوچک در شکم بیمار ایجاد می کند و یک دوربین باریک را از طریق آن وارد شکم می کند. این دوربین به جراح این امکان را می دهد که اندام های اطراف کیسه صفرا را از نظر وجود نشانه های گسترش سرطان در آنها مورد بررسی قرار دهد.

•  آزمایش ها برای بررسی مجراهای صفراوی. پزشک ممکن است استفاده از روش هایی را پیشنهاد کند که در آنها مواد رنگی به داخل مجراهای صفراوی تزریق می شود. سپس با استفاده از روش های تصویربرداری حرکت این ماده در داخل مجاری ثبت می شود. این روش ها می توانند وجود انسداد در مجاری صفراوی را نشان دهند.

این روش ها شامل کلانژیوپانکراتوگرافی رتروگراد آندوسکوپیک، کلانژیوگرافی با رزونانس مغناتیسی و کلانژیوگرافی ترانس هپاتیک پوستی می باشند.

• سایر روش های تصویربرداری. برای بیماران مبتلا به سرطان کیسه صفرا اسکن های مختلفی صورت می گیرد تا مشخص شود که سرطان در بدن آنها متاستاز داده است یا فقط کیسه صفرا را درگیر کرده است.

برحسب وضعیت بیمار روش هایی که برای اسکن استفاده می شود متفاوت خواهد بود. روش های تصویربرداری متداولی که برای این کار استفاده می شود شامل سی تی اسکن قفسه سینه و شکم، سونوگرافی و MRI کبد و توموگرافی انتشار پوزیتیرون می باشند.

مراحل سرطان کیسه صفرا

مراحل سرطان کیسه صفرا عبارتند از:

• مرحله یک (Stage I). در این مرحله، سرطان کیسه صفرا به لایه داخلی کیسه صفرا محدود می شود.

• مرحله دو (Stage II). در این مرحله، سرطان کیسه صفرا به لایه خارجی کیسه صفرا نیز گسترش پیدا می کند و ممکن است به خارج از کیسه صفرا نیز گسترش داشته باشد.

• مرحله سه (Stage III). در این مرحله، سرطان کیسه صفرا به یک یا بیش از یک اندام از اندام های مجاور کیسه صفرا مانند کبد، روده باریک یا معده گسترش پیدا کرده است. همچنین در این مرحله سرطان ممکن است به گره های لنفاوی مجاور نیز گسترش پیدا کرده باشد.

• مرحله چهار (Stage IV). در این مرحله که شامل مراحل پایانی سرطان کیسه صفرا می باشد تومور بزرگ کیسه صفرا به چندین اندام از اندام های مجاور کیسه صفرا گسترش پیدا می کند و تومورها با اندازه های مختلف می توانند در اندام های دورتر بدن نیز منتشر شوند.

درمان دارویی

روش های درمانی برای درمان سرطان کیسه صفرا با توجه مرحله سرطان بیمار، وضعیت سلامت عمومی وی و تمایلات خود بیمار می تواند متفاوت باشد. هدف اولیه درمان، حذف سرطان کیسه صفرا است اما زمانی که این مورد امکان پذیر نباشد، سایر درمان ها می توانند برای کنترل سرعت پیشرفت بیماری و حفظ راحتی بیمار به کار برده شوند.

علائم سرطان کیسه صفرا, درمان سرطان کیسه صفرا

جراحی برای مرحله اول سرطان کیسه صفرا

اگر بیمار در مرحله اول سرطان کیسه صفرا باشد، جراحی می تواند برای وی مفید واقع شود. انواع کاربردهای جراحی برای این بیماری شامل موارد زیر هستند:

* جراحی برای برداشت کیسه صفرا. سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه که تنها محدود به خود کیسه صفرا می باشد با یک عمل جراحی که در آن کیسه صفرا برداشته می شود (کولکتومی) قابل درمان است.

*جراحی برای برداشت کیسه صفرا و بخشی از کبد. سرطان کیسه صفرا که از کیسه صفرا عبور کرده و به کبد نیز گسترش پیدا کرده است، معمولاً با جراحی برای برداشت کیسه صفرا و بخشی از کبد و مجاری صفراوی که در مجاورت کیسه صفرا قرار دارند درمان می شود.

تاکنون مشخص نشده است که آیا استفاده از درمان های اضافی پس از انجام جراحی های موفق می تواند در کاهش احتمال بازگشت مجدد سرطان مؤثر باشد یا خیر. برخی مطالعاتی به اثرات مفید این درمان های پس از جراحی پی برده اند. بنابراین در اغلب موارد، پزشک ممکن است انجام شیمی درمانی، رادیوتراپی یا هردو را پس از جراحی به بیمار توصیه کند.

برای تصمیم گیری در خصوص استفاده از این روش های درمانی، در مورد مزایا و معایب این روش ها با پزشک خود صحبت کنید.

 درمان ها برای مراحل آخر سرطان کیسه صفرا

برای سرطان کیسه صفرایی که به سایر قسمت های بدن نیز گسترش پیدا کرده است، روش جراحی نمی تواند مفید باشد. در این موارد پزشکان از درمان هایی برای کاهش علایم و نشانه های سرطان در بیماران و احساس راحتی بیشتر در آنها استفاده می کنند.

علائم سرطان کیسه صفرا, درمان سرطان کیسه صفرا

سرطان کیسه صفرا در بین زنان، دو برابر مردان شایع است

این روش های درمانی شامل موارد زیر هستند:

• شیمی درمانی. شیمی درمانی روشی است که در آن از داروهای شیمیایی برای کشتن سلول های سرطانی استفاده می شود.

• رادیوتراپی. در این روش از انرژی اشعه های قوی مانند اشعه ایکس برای کشتن سلول های سرطانی استفاده می شود.

• کارآزمایی های بالینی. در این روش از داروهای جدید یا آزمایشی برای درمان سرطان کیسه صفرا استفاده می شود. در خصوص شرکت در این مطالعات با پزشک خود مشورت نمایید.

روش های درمانی برای رفع انسداد مجاری صفراوی

در مراحل پیشرفته سرطان کیسه صفرا ممکن است انسداد مجاری صفراوی رخ دهد که می تواند منجر به عوارض و بیماری های بعدی گردد. روش های درمانی برای رفع انسداد مجاری صفراوی در این مورد می توانند مفید باشند.

به عنوان مثال، جراح ها می توانند یک لوله فلزی توخالی (استنت) را در مجاری صفراوی قرار دهند تا مجاری را باز نگه دارد یا از طریق جراحی، مجاری صفراوی جدیدی در اطراف ناحیه مسدود شده تشکیل شود (بای پس صفرای).

منبع: سایت پزشکی مدیکال سایت

]]>
طرز تهیه کوفته کاسه ای 2018-11-24T23:08:52+01:00 2018-11-24T23:08:52+01:00 tag:http://bapic.ir/post/12 محمد محمدی طرز تهیه کوفته کاسه ای در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه کوفته کاسه ای را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه کوفته کاسه ای طبق دستور عمل کنید. در این پست قصد داریم در مرحله ی اول طرز تهیه آماده سازی گوشت کوفته را به شما آموزش دهیم و در ادامه مواد داخلی کوفته را. مواد Image result for ‫کوفته کاسه ای‬‎

طرز تهیه کوفته کاسه ای

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه کوفته کاسه ای را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه کوفته کاسه ای طبق دستور عمل کنید. در این پست قصد داریم در مرحله ی اول طرز تهیه آماده سازی گوشت کوفته را به شما آموزش دهیم و در ادامه مواد داخلی کوفته را.

مواد لازم:

گوشت گوساله               500 گرم
چرخ کرده بدون چربی

پیاز داغ                          4 قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز                  1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه             به میزان دلخواه

نان باگت                        1 عدد

شیر                              یک دوم لیوان

تخم مرغ                         1 عدد

روغن                             3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی               2 قاشق غذاخوری

آب                                1 لیوان

 

مواد لازم برای داخل کوفته:

قارچ                250 گرم

هویج               1 عدد

پیازچه              4 تا 5 عدد

نخودفرنگی       یک دوم لیوان
پخته شده

جعفری            2 قاشق غذاخوری
خرد شده

پنیر پیتزا           50 گرم
یا پنیر گودا

 

 

طرز تهیه:

ابتدا داخل نان باگت را در می آوریم و در شیر می خیسانیم. سپس آنها را از شیر بیرون می آوریم و شیر اضافی آنها را با دست می گیریم و خوب فشار می دهیم. سپس با گوشت چرخ کرده، 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر زیره و یک عدد تخم مرغ خوب ورز می دهیم. سپس از گوشت گلوله هایی به اندازه ی نارنگی های کوچک بر می داریم و در دست به آن شکل کاسه می دهیم. بعد در ظرف فری که از قبل چرب کرده ایم میچینیم و با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد می پزیم تا طلایی شود و خودش را بگیرد. سپس سینی را از فر بیرون می آوریم و از مواد داخل کوفته، آنها را پر می کنیم و روی آن یک تکه پنیر پیتزا یا پنیر گودا می گذاریم (می توان به صورت رنده شده هم استفاده کرد.)
داخل یک ظرف پیاز داغ، رب و آب را مخلوط می کنیم و اطراف کوفته ها می ریزیم. دوباره سینی را در فر می گذاریم تا هم سس غلیظ شود و هم پنیر آب شود. برای مواد داخل کوفته، ابتدا قارچ ها را ریز خرد می کنیم و در ماهیتابه همراه با کمی روغن تفت می دهیم. سپس پیازچه های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد نخودفرنگی و هویج پخته شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر جعفری را اضافه می کنیم و ماهیتابه را از روی حرارت برمی داریم.

منبع : http://dastoorpokht.ir/

]]>
خوراک فیله با قارچ و پنیر 2016-01-11T09:42:19+01:00 2016-01-11T09:42:19+01:00 tag:http://bapic.ir/post/15 محمد محمدی   آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 30 دقیقه________________________________________مواد اولیه :برای 30 نفر قارچ (بزرگ):  30 تا 35 عدد گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان پیاز :(پیاز قرمز خرد شده)  1/4 فنجان نمک: 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری سیر (خرد شده):  1 قاشق چای خوری پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان طرز تهیه:ساقه خوراک فیله با قارچ و پنیر

 


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 30 نفر
قارچ (بزرگ):  30 تا 35 عدد
گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم
فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان
پیاز :(پیاز قرمز خرد شده)  1/4 فنجان
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری
سیر (خرد شده):  1 قاشق چای خوری
پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان
پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان


طرز تهیه:

ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.
سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.

]]>
کتلت با گوشت کوبیده 2016-01-11T09:41:55+01:00 2016-01-11T09:41:55+01:00 tag:http://bapic.ir/post/14 محمد محمدی آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 30 دقیقهمجموعاً: 45 دقیقه________________________________________مواد اولیه :برای 2 نفر گوشت كوبیده: 5قاشق سوپخوری سر پر تخم مرغ:  2عدد زعفران: 1قاشق سوپخوری پودر سیر: نصف قاشق سوپخوری پودر موسیر: 1قاشق مرباخوری نمك: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم كره: به میزان لازم آرد سوخاری: به میزان لازم گرد لیمو: نصف قاشق غذاخوری   این كتلت خوشمزه بسیار ساده طبخ میشود و طعم آن واقعا عالیست!از این به بعد سعی كنید برای طبخ آبگوشت از مواد بیشتری ا
كتلت با گوشت كوبیده


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 2 نفر
گوشت كوبیده: 5قاشق سوپخوری سر پر
تخم مرغ:  2عدد
زعفران: 1قاشق سوپخوری
پودر سیر: نصف قاشق سوپخوری
پودر موسیر: 1قاشق مرباخوری
نمك: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
كره: به میزان لازم
آرد سوخاری: به میزان لازم
گرد لیمو: نصف قاشق غذاخوری

 


این كتلت خوشمزه بسیار ساده طبخ میشود و طعم آن واقعا عالیست!از این به بعد سعی كنید برای طبخ آبگوشت از مواد بیشتری استفاده كنید تا بتوانید با صرف زمان كمتر به جای یك وعده دو وعده غذای خوشمزه داشته باشید!
________________________________________

طرز تهیه :

گوشت كوبیده را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه كرده و خوب ورز بدهید.اگر تخم مرغ به نظرتان كم بود و مایه منسجم نشد میتوانید از تخم مرغ بیشتری استفاده كنید.مقداری زعفران آب كرده را به همراه گرد لیمو،پودر سیر و موسیر و سایر ادویه دلخواه به مایه اضافه كرده و با گوشتكوب یا میكسر كاملا یكنواخت كنید.
درون تابه ای كمی كره بریزید ، پس از داغ شدن كره1 قاشق غذاخوری از مایه کتلت بردارید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و داخل تابه برید.وقتی تابه پر شد درب آن را بگذارید تا یك طرف كتلت طلایی شود و بعد آن را برگردانید و بدون درپوش طرف دوم را هم سرخ كنید البته توجه داشته باشید كه مواد كتلت شما پخته شده اند و فقط در حدی باید حرارت ببینند كه تخم مرغها بپزد.
________________________________________

نكات:

1)مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه ای باشد كه مایه نه زیاد شل و نه زیاد سفت همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی است.
2)این كتلت خوشمزه را هم با ماست چكیده و هم با سس قرمز میتوانید سرو كنید.
3)بهتر است در تهیه آبگوشت از مقدار بیشتری نخود استفاده كنید تا بتوانید كتلت خوشمزه تری داشته باشید.
4)اگر مایه شما شل شد به آن مقداری آرد نخودچی و یا مقدار بیشتری گوشتكوبیده اضافه كنید.
نوش جان

]]>
طرز تهیه کیک آلو سیاه 2015-11-30T15:05:49+01:00 2015-11-30T15:05:49+01:00 tag:http://bapic.ir/post/8 محمد محمدی طرز تهیه کیک آلو سیاه مواد لازم برای تهیه کیک آلو سیاه: آرد  3 پیمانه  روغن مایع 1 پیمانه  تخم مرغ 4 عدد  آلو سیاه  4 عدد ماست 1 پیمانه شکر 1 و 1/2 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک آلو سیاه : فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود طرز تهیه کیک آلو سیاه

مواد لازم برای تهیه کیک آلو سیاه:

آرد  3 پیمانه
 روغن مایع 1 پیمانه
 تخم مرغ 4 عدد
 آلو سیاه  4 عدد
ماست 1 پیمانه
شکر 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک آلو سیاه :
فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاریم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.

روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را می ریزیم.

سپس آرد و  بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.

قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم می ریزیم و بعد باقی مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک می چینیم و در فر به مدت 45_50 دقیقه می پزیم.

در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم.

منبع : http://dastoorpokht.ir/

]]>
طرز تهیه خورش کدوی تلخ 2015-11-30T15:04:27+01:00 2015-11-30T15:04:27+01:00 tag:http://bapic.ir/post/6 محمد محمدی طرز تهیه خورش کدوی تلخ امروز می خواهم طرز تهیه یک خورش متفاوت، ولی خوشمزه را به شما آموزش دهم. مواد لازم برای خورش کدوی ترش : پیاز بزرگ     1 عدد روغن مایع      به مقدار لازم گوشت چرخ کرده     200 گرم سیر     1 حبه فلفل ریز شیرین     5 عدد رب فلفل     1 قاشق چایخوری رب گوجه     1 قاشق غذاخوری کدو خورشتی     2 عدد آبجوش     2 لیوان سماق &nbsp طرز تهیه خورش کدوی تلخ

امروز می خواهم طرز تهیه یک خورش متفاوت، ولی خوشمزه را به شما آموزش دهم.

مواد لازم برای خورش کدوی ترش :
پیاز بزرگ     1 عدد
روغن مایع      به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده     200 گرم
سیر     1 حبه
فلفل ریز شیرین     5 عدد
رب فلفل     1 قاشق چایخوری
رب گوجه     1 قاشق غذاخوری
کدو خورشتی     2 عدد
آبجوش     2 لیوان
سماق     1 قاشق چایخوری
رب انار     1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه خورش کدوی ترش :
پیاز را نگینی کرده و با روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از اینکه رنگش تغییر کرد سیر و فلفل ها را اضافه می کنیم. همچنین رب ها را اضافه کرده و تفت می دهیم.

کدو ها را راه راه پوست کنده و ابتدا هر کدو را از طول به 4 قسمت می بریم سپس با برش عرضی کدو هایی به اندازه انگشت شصت تهیه می کنیم و داخل مواد می ریزیم.
آب جوش و سپس سماق و رب انار را اضافه کرده و کمی صبر می کنیم تا غذا بپزد. بعد از پخته شدن غذا، باید آب آن کم باشد.

منبع : http://dastoorpokht.ir/

]]>
گراتن شکم پر سیب زمینی 2015-11-30T14:13:09+01:00 2015-11-30T14:13:09+01:00 tag:http://bapic.ir/post/4 محمد محمدی مواد لازم برای هشت نفر سیب زمینی: چهار عدد جعفری خرد شده: چهار قاشق غذاخوری خامه صبحانه: دو قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده: 250 گرم پیاز: یک عدد سیر خرد شده: یک تا دو حبه فلفل دلمه ای سبز خرد شده: به میزان لازم هویج متوسط: یک عدد پودر تخم گشنیز و زیره از هر کدام: یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل، ادویه و آویشن: به میزان لازم پنیر پیتزا: 150 گرم روغن: به میزان لازم مواد لازم برای سس گراتن کره: دو قاشق سوپخوری روغن مایع: یک قاشق سوپخوری آرد: سه قاشق غذاخوری شیر: دو پیمانه
مواد لازم برای هشت نفر
سیب زمینی: چهار عدد
جعفری خرد شده: چهار قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده: 250 گرم
پیاز: یک عدد
سیر خرد شده: یک تا دو حبه
فلفل دلمه ای سبز خرد شده: به میزان لازم
هویج متوسط: یک عدد
پودر تخم گشنیز و زیره از هر کدام: یک قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و آویشن: به میزان لازم
پنیر پیتزا: 150 گرم
روغن: به میزان لازم

مواد لازم برای سس گراتن
کره: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
آرد: سه قاشق غذاخوری
شیر: دو پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر رنده شده: یک حبه
طرز تهیه

سیبزمینیها را آبپز کرده و اجازه میدهیم سرد شوند، سپس پوست آنها را گرفته و به صورت ریز رنده میکنیم و با جعفری، خامه، نمک و فلفل مخلوط مینماییم. پوره آماده شده را درون یخچال قرار داده و مواد میانی را آماده میکنیم. به این صورت که پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم. گوشت را به آن اضافه کرده، سپس هویج رنده شده را همراه تمامی ادویهها و سیر افزوده و کمی تفت میدهیم. رب گوجهفرنگی را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. مواد را کنار گذاشته تا خنک شود.

طرز تهیه سس گراتن

روغن و کره را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و حدود دو دقیقه تفت میدهیم. شیر را اضافه کرده، هم میزنیم تا غلیظ شود، در آخر سیر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. از مایه سیبزمینی به اندازه یک نارنگی باز کرده، از مواد گوشتی بین آن قرار میدهیم و به صورت توپ در میآوریم. توپکها را داخل ظرف نشکن کنار هم چیده و روی آنها سس گراتن گرم میریزیم. روی سس، پنیر پیتزا ریخته و روی پنیر کمی فلفل دلمهای میریزیم. ظرف را در دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 8-10دقیقه قرار داده تا پنیر آب شده و طلایی شود.

منبع : http://dastoorpokht.ir/

]]>
طرز تهیه ته چین کباب کوبیده 2015-08-31T14:04:29+01:00 2015-08-31T14:04:29+01:00 tag:http://bapic.ir/post/7 محمد محمدی آموزش آشپزی تصویری – طرز تهیه ته چین کباب کوبیده مواد لازم جهت تهیه ته چین کباب کوبیده مجلسی: برنج                                                          3پیمانه گوشت (گوشت آماده برای کباب)                   200گرم ماست                 &nbs آموزش آشپزی تصویری – طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

آموزش آشپزی تصویری - طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

مواد لازم جهت تهیه ته چین کباب کوبیده مجلسی:

برنج                                                          3پیمانه
گوشت (گوشت آماده برای کباب)                   200گرم
ماست                                         2قاشق غذاخوری
روغن مایع                                    2قاشق غذاخوری
زعفران                                      یک قاشق غذاخوری
گلاب                                            1قاشق غذاخوری
هل (پودر)                                           به میزان لازم
گوجه فرنگی                                       به میزان لازم
آب                                                   1چهارم پیمانه
کره                                                           50گرم

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده مجلسی:

برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید.

بنا به گزارش آکاایران : برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.
200گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدید)
قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.
گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.
حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.
1چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.
روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.



منبع : http://dastoorpokht.ir/

آموزش آشپزی تصویری - طرز تهیه تصویری ته چین کباب کوبیده
]]>
طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو 2015-07-31T14:06:42+01:00 2015-07-31T14:06:42+01:00 tag:http://bapic.ir/post/10 محمد محمدی طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه بُن بُن با خمیر فیلو طبق دستور عمل کنید. در این پست ابندا قصد داریم طرز تهیه خمیر را به شما آموزش دهیم . در ادامه مایه میانی را. مواد لازم جهت تهیه خمیر: زرده ی تخم مرغ

طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو

طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه بُن بُن با خمیر فیلو طبق دستور عمل کنید. در این پست ابندا قصد داریم طرز تهیه خمیر را به شما آموزش دهیم . در ادامه مایه میانی را.

مواد لازم جهت تهیه خمیر:

زرده ی تخم مرغ             4 عدد

وانیل                           یک هشتم قاشق چایخوری

نمک                             نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه                    یک سوم قاشق چایخوری

ماست                         4 قاشق غذاخوری

روغن مایع                     6 قاشق غذاخوری

آرد حدود                       400 گرم

 

مواد لازم جهت تهیه مایه درونی:

مرغ پخته                    350 گرم

ژامبون گوشت              250 گرم

پیاز                            1 عدد متوسط

قیسی                       10 عدد

زیره ی سیاه               یک دوم قاشق چایخوری
سائیده شده

نمک، فلفل                 به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر:
زرده ی تخم مرغ ها را با وانیل، نمک و فلفل بزنید تا مانند کرم شود. سپس ماست را اضافه کرده،مقداری آرد به خمیر بزنید تا کمی سفت شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده، هم بزنید. سپس آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز دهید تا یک دست و براق شود. سپس خمیر آماده شده را درون کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار داده، سپس استفاده کنید.

طرز تهیه مایه ی درونی:

برای تهیه ی مایه ی درونی پیاز را ریز خرد کرده، درون مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس ژامبون گوشت ریز خرد شده را اضافه کرده، کمی رنگ ژامبون ها عوض شد از روی حرارت بردارید. همین که داغی ژامبون ها گرفته شد، مرغ پخته و ریز خرد شده، فلفل ذلمه ای قرمز ریز خرد شده، قیسی ریز خرد شده، کرفس، زیره ی سیاه سائیده شده، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملاً هم بزنید. برای تهیه بن بن ها خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به نازکی یک میلی متر پهن کرده و از آن مستطیل هایی به اندازه 6 در 8 سانتی متر برش بزنید. لبه ی یکی از طول ها را کمی آب بزنید. سپس از مواد به اندازه ی یک قاشق غذاخوری سر پر وسط خمیر قرار دهید. روی بن بن ها تخم مرغ مالیده، روی آن سیاه دانه یا تخم خرفه بپاشید و درون فر از پیش گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید، تا رویه ی آن ها کاملاً طلایی شود.

نکته:

برای این که قیسی ها را راحت خرد کنید بهتر است آن ها را بعد از شستن درون دستمال خشک کرده و در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. سپس به تکه های خیلی ریز تقسیم شان کنید.

منبع : http://dastoorpokht.ir/

]]>
بک لینک ارزان 2015-06-16T05:24:02+01:00 2015-06-16T05:24:02+01:00 tag:http://bapic.ir/post/23 محمد محمدی شاید شما هم به این فکر افتاده ایم که چرا رقبا در صفحه اول گوگل هستند ولی ما نتوانسته ایم به صفحه اول گوگل برسیم؟شما با کمک بک لینک های ما می توانید به صدر نتایج سعود کنید.با خرید بک لینک ارزان و نیز خرید بک لینک دائمی می توانید خیال تان را از بایت پشتوانه سایتتان راحت کنید و به سمت نتایح اول موتور های جستجو حرکت کنید.البته نکته تاثیر گذار غیر از بکلینک ارزان و بکلینک دائمی بحث رپرتاژ آگهی  و لینک بیلدینگ است که از اهمیت خاصی در الگوریتم گوگل برخوردار است.در رپرتاژ اگهی شما یک بکلینک|ارزان|ارزون | بکلینک دائمی | بک لینک

شاید شما هم به این فکر افتاده ایم که چرا رقبا در صفحه اول گوگل هستند ولی ما نتوانسته ایم به صفحه اول گوگل برسیم؟


شما با کمک بک لینک های ما می توانید به صدر نتایج سعود کنید.

با خرید بک لینک ارزان و نیز خرید بک لینک دائمی می توانید خیال تان را از بایت پشتوانه سایتتان راحت کنید و به سمت نتایح اول موتور های جستجو حرکت کنید.

البته نکته تاثیر گذار غیر از بکلینک ارزان و بکلینک دائمی بحث رپرتاژ آگهی  و لینک بیلدینگ است که از اهمیت خاصی در الگوریتم گوگل برخوردار است.

در رپرتاژ اگهی شما یک متن اختصاصی در سایتهایی که دارای اتوریتی بالایی هستند قرار می دهید و این باعث میشه که گوگل سایت شما رو سایت مرجع شناسایی کند و  در نتایج بالا بیایید.    خرید بک لینک ارزان   خرید بک لینک

خرید بک لینک ارزان    بک لینک دائمی     بک لینک ارزان


بک لینک ارزان    بک لینک دائمی     بکلینک    بک لینک

]]>
طرز تهیه فرنی گردو و سیب 2014-11-30T15:04:30+01:00 2014-11-30T15:04:30+01:00 tag:http://bapic.ir/post/5 محمد محمدی طرز تهیه فرنی گردو و سیب مواد لازم برای فرنی سیب و گردو : سیب رنده شده (با پوست)      یک چهارم فنجان گردوی خرد شده     ۲ قاشق غذاخوری شیر کم چرب     یک و نیم فنجان جو      یک و نیم قاشق غذاخوری شکر     ۱ قاشق غذاخوری   طرز تهیه فرنی سیب و گردو : همه مواد لازم ذکر شده را داخل قابلمه ریخته و خوب مخلوط کرده و بگذارید جوش بیاید. کمی هم آنرا بزنید. بعد از به جوش آمدن، زیر شعله ی گاز را کم کنید و برای طرز تهیه فرنی گردو و سیب

مواد لازم برای فرنی سیب و گردو :

سیب رنده شده (با پوست)      یک چهارم فنجان
گردوی خرد شده     ۲ قاشق غذاخوری
شیر کم چرب     یک و نیم فنجان
جو      یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر     ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه فرنی سیب و گردو :

همه مواد لازم ذکر شده را داخل قابلمه ریخته و خوب مخلوط کرده و بگذارید جوش بیاید. کمی هم آنرا بزنید.
بعد از به جوش آمدن، زیر شعله ی گاز را کم کنید و برای ۴ تا ۵ دقیقه بگذارید بپزد. همچنین باز هم در این مدت کمی هم بزنید.
پس از گذشت این 5 دقیقه فرنی آماده است. آنرا می توانید گرم یا حتی سرد سرو کنید.

منبع : http://dastoorpokht.ir/

]]>